Den Bloeme Winkel - Rijkervorsel

Inschrijven als VIP heeft enkel voordelen!

Heeft U reeds een klantenkaart (met 5 geregistreerde aankopen) bij ons dan kan U nu al gebruik maken van de voordelen van de VIP verzendingen. Vermeld dan Uw klantencode en Uw telefoonnummer op het verzendformulier bij "opmerkingen". Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met U op en zullen een VIP-verzending voor U uitvoeren.

Heeft U nog geen klantenkaart, dan kan U deze aanvragen via deze link. Vraag Uw klantenkaart aan en na 5 verzendingen of aankopen kan U VIP-verzendingen laten uitvoeren. Uiteraard zullen wij ook graag nu al gewone verzendingen voor U uitvoeren. Deze zullen dan op de klantenkaart vermeld worden en na 5 verzendingen of aankopen kan ook U genieten van de VIP-voordelen. Eveneens zullen de eerste 5 verzendingen of aankopen mee tellen voor de uiteindelijke korting!

U kan van de VIP- verzendingen gebruik blijven maken zolang U onze fakturen een VIP-behandeling geeft.

U kan Uw klantenkaart ten alle tijden raadplegen via onze website. U ontvangt na de eerste verzending Uw klantencode en een uitgebreide informatie over hoe U Uw klantenkaart kan raadplegen.

Momenteel wordt enkel de verzendkost van verzendingen binnen Belgiƫ en Nederland opgenomen in de klantenkaarten. Uiteraard worden ook aankopen die U in de winkel doet opgenomen in de klantenkaart.



Leopoldstraat 70
B-2330 Merksplas
Tel. +32 14 44 05 75
Fax +32 3 314 15 74
info@bloemewinkel.com

BTW BE 862.385.428

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring



E-Mail:

Code:

Code vergeten ?

Code:

Code: