Den Bloeme Winkel - Rijkervorsel

Slechts 15 € verzendkost voor zowel U.S.A. als CANADA!

Nadat we gestart zijn met een eigen verzenddienst naar Nederland en België kwam ook de vraag of we een eigen dienst konden opzetten in Noordamerika.

Momenteel werken we samen met enkele Canadese floristen die op hun beurt de verzending doorsturen over heel Noord-Amerika.
Omdat wij voor deze floristen ook opdrachten uitvoeren binnen Europa (hoofdzakelijk België en Nederland) wordt het belaalverkeer,net zoals het aantal tussenpersonen, geminimaliseerd!
Een directe, snelle aanpak!

Het minimum bedrag van de te verzenden bloemen of planten bedraagt 75 €.

De bloemen of planten worden geleverd na betaling. De snelheid waarmee U opdracht uitgevoerd wordt is dus afhankelijk van Uw betaling. Tenzij U toegang heeft tot de VIP-Verzendingen, deze worden uitgevoerd binnen 24 uur! Meer Info over VIP-Verzendingen vindt U hier.

Even opmerken dat wij niet direct aanraden om voorbeelden uit ons aanbod door te sturen naar Amerika. Toen wij Amerika bezochten hebben we gemerkt dat men daar vaak werkt met andere materialen dan hier. Tevens moet men er rekening mee houden dat men daar werkt volgens een hele andere mode en trent dan hier in Europa! De plaatselijke bloemist weet meestal beter dan wij welke materialen en welke bloemen er plaatselijk "IN" zijn!

Meer over ons bezoek aan Amerika vindt U in de link Amerika en Canada of klik hier.

Klik hier om Uw Amerika-verzending door te geven.

Klik hier om Uw VIP verzending door te geven.



Leopoldstraat 70
B-2330 Merksplas
Tel. +32 14 44 05 75
Fax +32 3 314 15 74
info@bloemewinkel.com

BTW BE 862.385.428

Algemene voorwaarden

Privacy verklaring



E-Mail:

Code:

Code vergeten ?

Code:

Code: